duiken  Logo horizontaal wit ow 

Organisatie & contact

Postadres (Secretaris) Adres Clubhuis OSCD (geen postadres)
Harm van der Meer Fanny Blankers-Koenweg 20
Campanula 3-71 3318 AX Dordrecht
3317 HB Dordrecht Tel: 078-6177383
Tel: 078-6210839  
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 
 
Bestuur    
Voorzitter Gery Gillisen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vice voorzitter Anja Blonk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Harm van der Meer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Marja Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoofdtrainer Gerard ter Horst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
   
Trainerscommissie    
Hoofdtrainer Gerard ter Horst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator Jeugd duiken Willem Schippers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator Jeugd OWH Patrice Sijffers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator OWH Bas Praet, Niels Polet, Jolijn Polet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator Freediving Dieuwert-Jebbe van Leest Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator Conditie Maarten Hermus  

   
Evenementencommissie    
Coördinator Iris Oomens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Maria Scheffer  
  Herman Gerritsen  
  Anja Blonk  
  Petra vd Gaag  
  Tamara Schippers  

   
Materiaalcommissie    
Materiaalcommissaris Rien de Hoop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Flessenvullen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
Barcommissie    
Barcommissaris (a.i.) Leo Lengton Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
Planner    
Agenda Anja Blonk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwembad  Josien Jansen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
   
Clubblad De Snorkel    
Redactie Rob Weeda Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Edwin Brouwers   
  Marcel Romberg  

   
Public relations    
Coördinator Rob Weeda Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
Website    
Webmaster Willem Schippers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Anja Blonk